Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σερβίων

Share

Ανακοινώθηκαν στη Διαύγεια (PDF) οι αντιδήμαρχοι της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σερβίων, με τον Χρήστο Ελευθερίου να επιλέγει:

  • Την Παπαδοπούλου – Μοσχοπούλου Ευθυμία για τη θέση της αντιδημάρχου (άμισθη) Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
  • Τον Χολέβα Καλλίνικο για τη θέση του αντιδημάρχου (έμμισθο) στους τομείς Τεχνικών Έργων Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης.
  • Τον Παπαδόπουλο Σταύρο για τη θέση του αντιδημάρχου (έμμισθο) σε θέματα Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης.
  • Τον Χατζηλαζάρου Ελευθέριο για τη θέση του αντιδημάρχου (έμμισθο) Υποδομών και Περιφέρειας.
  • Την Αγοραστού Θεοδώρα για τη θέση του αντιδημάρχου (έμμισθη) σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα