Αυτοψία στο λιγνιτωρυχείο της ΛΑΡΚΟ

Share

Χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε αυτοψία στο λιγνιτωρυχείο της ΛΑΡΚΟ στα Σέρβια. Στο κλιμάκιο βρισκόταν οι μεταλλειολόγοι Κώστας Γρηγορόγλου και Βασίλειος Πάτκος. Η αυτοψία είχε ως στόχο την αξιολόγηση της παρούσας κατάστασης του λιγνιτωρυχείου.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σημαντικότητα της αποκατάστασης των εδαφών καθώς αποτελεί μονόδρομο για την εξάλειψη του φαινομένου των κατολισθήσεων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά τόσο εντός όσο και εκτός της περιμέτρου του ορυχείου.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα