Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο από… συνήθεια για την Στέλλα Τζικανούλα

Share

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στην εντυπωσιακή συλλογή της η Στέλλα Τζικανούλα στο αγώνισμα του επτάθλου, κυριαρχώντας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, αποτέλεσε την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την αθλήτρια του Χρήστου Γυλτίδη, με την παρουσία της στην κορυφή του βάθρου να αποτελεί μια συνήθεια γι’ αυτήν.

Η συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου για την Στέλλα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα αγώνων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και αναμενόμενες επιτυχίες. Ανάμεσα σε αυτούς, το Διεθνές meeting συνθέτων αγωνισμάτων “Milos Aligenis” που θα λάβει χώρα στο μαγευτικό νησί της Μήλου στις 11-12 Μαΐου.

Ακολουθούν το βαλκανικό πρωτάθλημα στη Σμύρνη της Τουρκίας (25-26 Μαΐου), αρκετά meetings στο εξωτερικό και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στον Βόλο (29-30 Ιουνίου) και στην Πάτρα (6-7 Ιουλίου), όπου η Στέλλα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κατακτήσει νέες επιτυχίες και να συνεχίσει να αναδεικνύεται ως μια από τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες του επτάθλου στην Ευρώπη.

Η Στέλλα Τζικανούλα αποτελεί πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για τον αθλητισμό όχι μόνο της περιοχής του Δήμου Σερβίων αλλά της Ελλάδας γενικότερα, και η συνεχής της επιτυχία αποτελεί αναμφίβολα αφορμή για αναγνώριση, με την ίδια να δείχνει αποφασισμένη να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή του αθλήματος και να συνεχίσει να εμπνέει με τις επιδόσεις της.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα