Αλλάζει όψη η νότια είσοδος της πόλης των Σερβίων

Share

Πρόταση για τη δημιουργία ενός πάρκου-πλατείας στη νότια είσοδο της πόλης των Σερβιών θα καταθέσει άμεσα για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Σερβίων. Πρόκειται για τον χώρο δίπλα από τον 2ο παιδικό σταθμό.

Την βασική αρχιτεκτονική πρόταση του έργου την εμπνεύστηκε ο αείμνηστος αρχιτέκτονας Κώστας Γεωργανάκης, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2023, με το έργο, αφού λάβει έγκριση, να εκτελείται άμεσα.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Table of contents

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα