Αναγέννηση Σερβίων Vs Αρίων Πτολεμαΐδας την Κυριακή στο κλειστό Δ.Α.Κ. Σερβίων

Share

Την Κυριακή 26 Μαϊου 2024 και ώρα 18:00 στο κλειστό Δ.Α.Κ. Σερβίων θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της Α.Σ Σερβίων “Αναγέννηση” με τον Α.Π.Σ Αρίων Πτολεμαΐδας.

Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των play out του Α’ τοπικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ενδεχόμενη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα θα σφραγίσει την παραμονή της Αναγέννησης στην κατηγορία.

Στον προηγούμενο αμφίρροπο αγώνα, η Αναγέννηση κατάφερε να επικρατήσει στην Πτολεμαΐδα με σκορ 67-72 στο τελευταίο λεπτό του ματς με επτά πόντους του Πάτσωνα Γεώργιου (1 τρίποντο και 4/4 βολές).

Ενδεχόμενη ήττα θα οδηγήσει την σειρά σε τρίτο ματς στην Πτολεμαΐδα καθώς o Αρίων έχει πλεονέκτημα έδρας.

Η Αναγέννηση καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα ώστε να μπορέσουν να πάρουν οι αθλητές την απαραίτητη ώθηση και να καταφέρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα