Ανακοίνωση για τη διαχείριση μπάζων

Share

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σερβίων υπενθυμίζει την υποχρέωσή των δημοτών να διαχειρίζονται σωστά τα μπάζα και τα χόρτα από ιδιωτικές εργασίες. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε δημότης υποχρεούται να νοικιάσει ειδικό κάδο και να αναλάβει την αποκομιδή και ανακύκλωση των μπάζων του, ανεξαρτήτως ποσότητας.

Η απόρριψη μπάζων και χόρτων στους κάδους απορριμμάτων, στους δρόμους και στα πεζοδρόμια είναι παράνομη και επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον και την αισθητική του δήμου μας.

Για οποιαδήποτε απορία, ενημέρωση και βοήθεια για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2464350104.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα