Αντικατάσταση υδρομετρητών στη Δημοτική Κοινότητα Πλατανορεύματος

Share

Ο Δήμος Σερβίων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού”, θα προβεί σε εργασίες αντικατάστασης υδρομετρητών που είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα στη Δημοτική Κοινότητα Πλατανορεύματος.

Οι εργασίες αντικατάστασης των υδρομετρητών θα εκτελεστούν την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024.

Τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται οι παραπάνω εργασίες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή υδροδότησης.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες να μεριμνήσουν για την απρόσκοπτη πρόσβαση των συνεργείων στον υδρομετρητή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6972850807 (Παναγιώτης Δραγκόλας) και 6971598036 (Βαγγέλης Νέστορας).

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα