Αποκριάτικο πάρτι την Κυριακή 3 Μαρτίου από το 1ο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Σερβίων

Share

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Σερβίων, μας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εξοχικό Κέντρο “Τα Κάστρα” και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε! Διασκέδαση, χορός, παιχνίδι, κλόουν, animater, δώρα και μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένουν!

Σας περιμένουμε όλους στο Αποκριάτικο Πάρτι μας!

Φορέστε την στολή και το χαμόγελό σας και ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί!

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα