“Ασματικά Χριστούγεννα” στις 17 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό

Share

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων “Τα Κάστρα”, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση Ασματικά Χριστούγεννα”.

Εκκλησιαστικοί Ύμνοι, Κάλαντα, Τραγούδια Χριστουγέννων.

Χορωδίες: Συλλόγου Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ν. Κοζάνης “Οι τρεις Ιεράρχαι”, Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων “Τα Κάστρα”.

Θα προηγηθεί ομιλία από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αμφιλοχίας κ. Χριστοφόρο.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα