Διά περιφοράς θα αποφασίσει το Δημοτικό συμβούλιο για 4 θέματα

Share

Η 8η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87),   όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163) και ισχύουν, στις 22 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 22:00 (καταληκτική ώρα αποστολής e-mail), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  • Αποδοχή της απόφασης ένταξης της Πράξης «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σερβίων» με Κωδικό ΟΠΣ 6003361 και ένταξη στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027».  Εισηγητής : Δήμαρχος Σερβίων, κ. Ελευθερίου Χρ.
  • Αποδοχή της απόφασης ένταξης της Πράξης «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Σερβίων» με Κωδικό ΟΠΣ 6003845 και ένταξη στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027». Εισηγητής : Δήμαρχος Σερβίων, κ. Ελευθερίου Χρ.
  • Έγκριση εγγραφής-διαγραφής βρεφών στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Σερβίων για το σχολικό έτος 2023-2024. Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής & Πολιτισμού Δ. Σερβίων, κα Αγοραστού Θ.
  • Έγκριση εγγραφής παιδιών στο ΚΔΑΠ Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων. Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής & Πολιτισμού Δ. Σερβίων, κα Αγοραστού Θ.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα και θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, καθώς πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα για τα παραπάνω θέματα, προκειμένου να συνεχίσει η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και συγκεκριμένα (1ο-2ο θέμα) συνέχιση λειτουργίας των προγραμμάτων, (3ο-4ο θέμα) άμεση ένταξη των βρεφών-παιδιών στις αντίστοιχες δομές του Δήμου.

Η ψηφοφορία για λήψη αποφάσεων (έγκριση ή μη) στα παραπάνω θέματα της ημερήσιας διάταξης θα διεξαχθεί με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου στο e-mail: [email protected]

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα