Διακοπές νερού στα Σέρβια από τις 23:00 έως τις 05:00

Share

Το πρόβλημα στην αντλία της γεώτρησης στο Προσήλιο συνεχίζεται και εξαιτίας αυτού ο Δήμος Σερβίων ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στις οδούς 117 Εθνομαρτύρων, Κωνσταντίνου Κάρπου, Καρατάσου και Ανδρέα Παπανδρέου και κάτω, από τις 23:00 έως τις 05:00 λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης.

 

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα