Διακοπή ρεύματος σε περιοχές στα Σέρβια την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Share

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 12:00 έως τις 14:30, στη περιοχή γύρω από τα πρατήρια υγρών καυσίμων των κυρίων Μπατσίλα και Ζαρογιάννη, στην έξοδο προς Λάρισα, στην έξοδο προς Κοζάνη, περιοχή Σφαγείων και Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Σερβίων.

Στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, επισημαίνοντας πως η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα