Διεξήχθη η έκθεση δρόμου

Share

Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου, πραγματοποίησε η έκθεση δρόμου “Η Τέχνη ως Κοινός Τόπος” στον πεζόδρομο Μιαούλη “Πλάκα”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από την εθελοντική ομάδα καλλιτεχνών Σερβίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενίσχυση των δεσμών της τοπικής κοινωνίας και την προβολή της τέχνης ως μέσου επικοινωνίας και συνεργασίας. Επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν στην έκθεση, θαυμάζοντας έργα από πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Οι εκθέσεις περιλάμβαναν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και έργα μεικτής τεχνικής, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ποικιλία καλλιτεχνικών εκφράσεων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους δημιουργούς των έργων, να συζητήσουν μαζί τους για τα έργα τους και να εξερευνήσουν την τέχνη μέσα από μια άμεση και προσωπική εμπειρία.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη δημιουργικότητα και έμπνευση, κάνοντας την εκδήλωση μια γιορτή της τέχνης και της κοινότητας.

Η έκθεση αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της δημιουργικότητας της περιοχής, ενισχύοντας την αίσθηση του “κοινού τόπου” μέσω της τέχνης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη και ανοιχτή για όλους, προσκαλώντας άτομα όλων των ηλικιών να συμμετέχουν και να απολαύσουν την τέχνη σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα