Δήμος Σερβίων: Θα συμβάλει με 500.000 ευρώ από ιδίους πόρους στην αποκατάσταση και επέκταση του Δημαρχείου

Share

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε πως ο Δήμος Σερβίων θα καλύψει από ίδιους πόρους το ποσό των 500.000 ευρώ που θα απαιτηθεί, πέραν της χρηματοδότησης των 1.500.000 ευρώ από το Υπουργείου Εσωτερικών, για τη μελέτη, αποκατάσταση και επέκταση του καμένου Δημαρχείου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να υποβληθεί σχετική πρόταση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το συνολικό κόστος μελέτης, αποκατάστασης  και επέκτασης του Δημαρχείου Σερβίων ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Βάσει του αρχικού σχεδίου της πρότασης προβλέπονται εργασίες κατεδάφισης των δύο αυθαίρετων κατασκευών εντός του οικοπέδου του Δηµαρχείου, εργασίες κατασκευής νέου κτηρίου που θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, επιφάνειας 280 τετραγωνικών μέτρων για στέγαση υπηρεσιών και εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου.

Να σημειωθεί πως το Δημαρχείο θα επεκταθεί στο οικόπεδο των προσκόπων, με τον Δήμο να έχει αποφασίσει την αγορά του στις αρχές του έτους, έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα