Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 25 Ιουνίου

Share

Το απόγευμα (19:00) της Τρίτης Ιουνίου θα διεξαχθεί η 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων όπου θα συζητηθούν 6 θέματα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

  1. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Σερβίων στις εταιρείες με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 1 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα περιορισμένης ευθύνης» και «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 2 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα περιορισμένης ευθύνης».

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

  1. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Σερβίων, έτους 2024.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

  1. Διαπίστωση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2024 του  Δήμου Σερβίων.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

  1. Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, για την εκποίηση, αγορά, μίσθωση ή εκμίσθωση των κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2024.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

  1. Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί δημοτικής οδού στη Δημοτική Κοινότητα Καστανιάς.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης,          κ. Χολέβας Κ.

  1. Έγκριση εγγραφών – επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στις δομές των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σερβίων για το σχολικό έτος 2024-2025.

Εισηγητής :  Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής & Πολιτισμού, κα Αγοραστού Θ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα