Δύο νέες παιδικές χαρές σε Πλατανόρευμα και Καστανιά

Share

Δύο νέες παιδικές χαρές απέκτησε ο Δήμος Σερβίων. Η μια βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Πλατανορεύματος και η δεύτερη στην πλατεία της Καστανιάς. Και οι δύο αποτελούν χορηγία της εταιρίας κατασκευής του έργου της τηλεμετρίας στον Δήμο.

Πλέον ο Δήμος Σερβίων διαθέτει 26 παιδικές χαρές και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν δύο ακόμη παιδικές χαρές, στην Αύρα και στα Ίμερα.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε σχετικά:

Ο Δήμος πλέον έχει 26 πιστοποιημένες παιδικές χαρές που πρέπει και μπορούμε να τις διατηρήσουμε ασφαλείς και καθαρές. Ο Δήμος μας ομορφαίνει, ο Δήμος μας δημιουργεί συνθήκες για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε καλύτερες συνθήκες σε σχέση με το παρελθόν.

Οι παιδικές χαρές πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που προβλέπει η νομοθεσία για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τοποθεσίας εγκατάστασης.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα