Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΠΑ.Λ Σερβίων προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΤΕ Α.Ε

Share

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΤΕ Α.Ε κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την οικονομική χορηγία στο Σχολείο μας, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής των μαθητών μας στη Αθήνα στον τελικό του Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Young Business Talents στις 22 Μαρτίου 2024.

Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά καταδεικνύει τη μεγάλη ευαισθησία της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε για την τοπική κοινωνία και τους μαθητές μας. Πράξεις όπως αυτή, συμβάλλουν θετικά στην συνεργασία των τοπικών φορέων και στο άνοιγμα της εταιρείας στην κοινωνία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Μεσσήνη που ανταποκρίθηκε χωρίς καθυστέρηση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη του σχολείου μας και την υποστήριξή του στους μαθητές μας στο διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά και το μέλος του ΔΣ της ΜΕΤΕ ΑΕ κ. Δημήτριο Χόλμπα για την ευαισθησία του και την στήριξή του, για άλλη μια φορά, στο Σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πρόδρομος Μπαλτζής

ΠΕ83

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα