Εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Ελάτη

Share

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Έλατος Ελάτης ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, όπου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Κεντρική Πλατεία της Ελάτης.

Στις 23 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί θα γίνει η “Γουρνοχαρά” στη Κεντρική Πλατεία της Ελάτης, ενώ το πρωί της επόμενης ημέρας, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, μέλη του Συλλόγου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα σε όλη την Ελάτη.

Το απόγευμα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση του εθίμου “Ρουγκατζάρια” σε όλο το χωριό, ενώ την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί γλέντι με ζωντανή δημοτική μουσική στη Κεντρική Πλατεία, με τα “Ρουγκατζάρια”

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα