Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Δυτικό Πόντο το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο

Share

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα στον Δυτικό Πόντο.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού, Θωμάς Αλεξιάδης θα μιλήσει για την αντίσταση των Ελλήνων του Πόντου (1916-1922), των περιοχών Αμισού – Πάφρας – Ευπατορίας (Έρπαα) – Αμάσειας, κατά τη διάρκεια των νεοτουρκικών και κεμαλικών εθνικιστικών εκκαθαρίσεων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από: Εύξεινος Λέσχη Σερβίων, Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Μεσιανής, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιμέρων “Ο Γεροπλάτανος”, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λευκάρων και Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδήτη.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα