Επιμορφωτική συνάντηση “Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση”

Share

Την Παρασκευή 12 Απριλίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερβίων, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2021-2027, φιλοξένησε τις συναδέλφισσες κα. Παπαδοπούλου Ελένη, ψυχολόγο και κα. Κουτμερίδου Κυριακή, κοινωνική λειτουργό από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Φοίνικα ΕΚΚΑ Θεσσαλονίκης οι οποίες πραγματοποίησαν επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο “Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση”.

Στόχος της επιμορφωτικής συνάντησης ήταν η ευαισθητοποίηση και συνοδεία, των εκπαιδευτικών, διευθυντών/τριών και των ατόμων που εργάζονται και προσφέρουν υπηρεσίες στο πλαίσιο των σχολικών μονάδων που εδράζονται στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και ευημερία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερβίων ευχαριστεί θερμά τις ομιλήτριες και συντονίστριες της συζήτησης για την άψογη παρουσίαση, όπως και το σύνολο των συμμετεχόντων/ουσών της εκπαιδευτικής κοινότητας τις Συμβούλους Εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και την εκπρόσωπο της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή και τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διευκόλυνση της συνεργασίας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα