Επιπλέον χρηματοδότηση 150.000 ευρώ από την Περιφέρεια για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας ενέκρινε ομόφωνα τη διάθεση επιπλέον πίστωσης ύψους 150.000 ευρώ για την υποστήριξη έργων που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη δομική ασφάλεια της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

Οι πόροι αυτοί θα διατεθούν για τη διενέργεια ερευνητικών εργασιών για θέματα λειτουργίας και δομικής ασφάλειας της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων και υποστήριξη όλων των ενεργειών που αφορούν την υψηλή Γέφυρα Σερβίων έως την εκπόνηση της μελέτης δομικής και λειτουργικής αναβάθμισης της.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα