Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Σταύρου Παπαδόπουλου στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου

Share

Στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρος Παπαδόπουλος παρουσία του Προέδρου Ευθύμιου Αλεξόπουλου και Δημοτικών Συμβούλων, όπου και συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής για να συζητήσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα. Ένα από τα κύρια θέματα που τέθηκαν ήταν το ζήτημα της ύδρευσης των γεωργικών εκτάσεων, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα για την τοπική αγροτική παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης των χωραφιών. Η παρέμβαση αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή νέων υδροδοτικών υποδομών, διασφαλίζοντας έτσι την επάρκεια για τις καλλιέργειες.

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει αφοσιωμένος στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα