Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στον Δήμο Σερβίων

Share

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο υποδέχθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Δημαρχείο Σερβίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντιδήμαρχος Καλλίνικος Χολέβας.

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον κ. Τριαντόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρος Καμπούρης, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τζιτζίκας, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τον Δήμαρχο για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Συζητήθηκαν ζητήματα όπως οι κατολισθήσεις στο ορυχείο της ΛΑΡΚΟ, πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη των Σερβίων και η αντιμετώπισή τους με απαιτούμενες μελέτες/έργα, και οι κατολισθήσεις στην περιοχή του Τριγωνικού.

Μέσω ενός ανοικτού και εποικοδομητικού διαλόγου, συμφωνήθηκε από κοινού ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την αποτελεσματική επίλυσή τους.

Ο Υφυπουργός και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, εξέφρασαν την πλήρη δέσμευσή τους στην υλοποίηση των σχεδιαζόμενων μέτρων προς όφελος του Δήμου Σερβίων και των κατοίκων του.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα