Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Σερβίων

Αυτά τα Χριστούγεννα η μαγεία είναι στα χέρια σου

Share

Με την προσφορά αίματος κατά την εορταστική περίοδο να είναι μειωμένη, το Γραφείο Επισκεπτριών Υγείας του Κέντρου Υγείας Σερβίων, σας καλεί να κάνετε μια πράξη αγάπης και προσφοράς σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, σε εκείνους που νοσηλεύονται, που φέτος θα περάσουν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους. Να προσφέρετε κάτι από εσάς στον συνάνθρωπό σας.

  • Δώστε αίμα
  • Δώστε τώρα
  • Δίνετε συχνά

Μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης τηλέφωνο 2461352642.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα