Γιώργος Αμανατίδης: Σύσκεψη για την γέφυρα Σερβίων

Share

Η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων απασχόλησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη το απόγευμα της Παρασκευής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και ο Τεχνικός Σύμβουλος για θέματα υποδομών Μιχαήλ Τσιτώτας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αξιολόγηση της μέχρι πρότινος μεθοδολογίας και πρακτικών που ακολουθήθηκαν για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ παράλληλα σχεδιάστηκε ο προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα