Γιορτή αποχαιρετισμού σχολικής χρονιάς της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος

Share

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος, μαζί με τη δασκάλα τους Τζικανούλα Στέλλα, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στη γιορτή αποχαιρετισμού της φετινής σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος.

Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτή την όμορφη γιορτή που θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και τραγούδια.

Με εκτίμηση,

Η ΣΤ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος και η δασκάλα τους Τζικανούλα Στέλλα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα