Γιορτή εθίμων και γεύσεων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στη κεντρική πλατεία

Share

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων “Η Εστία”, σε μια προσπάθεια διατήρησης της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και διάσωσης των γεύσεων της τοπικής κουζίνας, διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. στη κεντρική πλατεία των Σερβίων, μια γιορτή εθίμων και γεύσεων.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων και σε συνεργασία και με το Α’ ΚΑΠΗ Σερβίων. Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τα παραδοσιακά γιαπράκια του Συλλόγου Γυναικών και το τοπικό γλύκισμα με την ονομασία “σαλιάρι” που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες του Α’ ΚΑΠΗ Σερβίων.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει Δρώμενα Δωδεκαημέρου από τους συλλόγους:

  • Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς “Αθανάσιος Χριστόπουλος”
  • Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου, δήμου Αλεξάνδρειας “Το Τσινάφορο”
  • Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής “Η πρόοδος”
  • Μορφωτικό Σύλλογο Νίκαιας “Θεόκλητος Φαρμακίδης”

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα