Γκοβεδάρος: Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής αποτελεί το ειδικό παραλίμνιο χωροταξικό

Share

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Ροδίτη κ. Φούντογλου Κυριάκο, επισκέφτηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο παρεκκλήσι του Οσίου Βαραδάτου και στην πλαζ Ροδίτη.

Τις προηγούμενες μέρες υπογράφηκε για το έργο της βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης της οδού προϋπολογισμού 155.000 ευρώ, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Σερβίων.

Φορείς χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά 85% και Δήμος Σερβίων κατά 15%. Ο Δήμος Σερβίων εκπόνησε τη μελέτη και θα έχει υπό την εποπτεία του την υλοποίηση του έργου.

Όπως αναφέρει ο κ. Γκοβεδάρος, προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής αποτελεί το ειδικό παραλίμνιο χωροταξικό, το οποίο θα καθορίσει και θα χωροθετήσει τις επιτρεπόμενες χρήσεις.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα