Κέντρο Υγείας Σερβίων: Δράσεις αγωγής υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Share

Το Κέντρο Υγείας Σερβίων, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των συνανθρώπων μας για την αυξανόμενη απειλή που προκαλεί ο διαβήτης στην υγεία και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), θα πραγματοποιήσει δράσεις αγωγής υγείας.

Συγκεκριμένα οι δράσεις αυτές θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στο Περιφερειακό Ιατρείο Βελβεντού ώρα 9:00 – 12:00 π.μ. με τους Γενικούς Ιατρούς του ΚΥ Σερβίων, κα Χατζηαποστόλου Ζηνοβία, κο Κωνσταντινίδη Χρήστο και τις Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Υγείας.

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Μετρήσεις σακχάρου αίματος
  • Εκτίμηση κινδύνου για εμφάνιση σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2
  • Οδηγίες διατροφής, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα