Κέντρο Υγείας Σερβίων: Ενημέρωση πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία

Share

Το Κέντρο Κέντρο Υγείας Σερβίων προχώρησε σε ενημέρωση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία λόγω αυξημένων αναγκών σε αίμα.

Με την προσφορά αίματος κατά την εορταστική περίοδο να είναι μειωμένη, το Γραφείο Επισκεπτριών Υγείας του Κέντρου Υγείας Σερβίων, μας καλεί να κάνουμε μια πράξη αγάπης και προσφοράς σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, σε εκείνους που νοσηλεύονται, που φέτος θα περάσουν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους. Να προσφέρουμε κάτι από εμάς στον συνάνθρωπό μας.

  • Δώστε αίμα
  • Δώστε τώρα
  • Δίνετε συχνά

Μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης τηλέφωνο 2461352642.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα