ΚΤΕΛ: Αλλαγές στα δρομολόγια Κοζάνη – Αθήνα και Κοζάνη – Σέρβια

Share

Από τις 03/06/2024 το πρωινό Δρομολόγιο από Κοζάνη προς Αθήνα θα διέρχεται μέσω της οδού Ε65 Καλαμπάκα – Τρίκαλα – Καρδίτσα – Λαμία – Αθήνα και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η ώρα άφιξης στην Αθήνα θα είναι περίπου στις 14:00 μ.μ.

Από τις 01/06/2024 το Δρομολόγιο από Κοζάνη προς Σέρβια στις 20:30 μ.μ. θα εκτελείται στις 20:00 μ.μ.

Από τις 03/06/2024 προστίθεται το Δρομολόγιο από Κοζάνη προς Σέρβια – Βελβεντό στις 06:35 π.μ. και στις 07:30 π.μ. από Σέρβια προς Κοζάνη.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα