Μακρυγιάννης, Λιόλιου και Δημητρίου βραβεύτηκαν από την Κωπηλατική Ομοσπονδία

Share

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης, η Γαβριέλα Λιόλιου και ο Στέφανος Δημητρίου, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, ήταν ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που τίμησε η Κωπηλατική Ομοσπονδία, για τις επιτυχίες τους που σημείωσαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας το 2023.

Η γιορτή των κορυφαίων της ελληνικής κωπηλασίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Χαλάνδρι, μόλις 100 μέτρα από Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα