Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων: Ετήσιος χορός το Σάββατο 2 Μαρτίου

Share

Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων “Τα Κάστρα” διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο Κατάστημα “Ναϊάδες”. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μια χαρούμενη φιλική βραδιά με μουσική, τραγούδι και χορό.

Θα υπάρχει λαϊκό – παραδοσιακό πρόγραμμα με το Μουσικό Συγκρότημα “Χάλκινη Πανδαισία”, τη Βούλα Παπατσιμούλη στο τραγούδι και τον Παντελή Μόσχογλου στο Μπουζούκι-τραγούδι. Επιπλέον θα δοθούν πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο από την αγορά της Πόλης μας.

Rezerve τηλ: 693220151

Γενική είσοδος: 5 Ευρώ

 

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα