Νέα παιδική χαρά στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων

Share

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της παιδικής χαράς στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων, η οποία θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους μαθητές του σταθμού. Αυτή η νέα υποδομή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές και ευχάριστο μέρος για παιχνίδι και ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, δήλωσε:

Η ολοκλήρωση της νέας παιδικής χαράς στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μας υποδομών. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας χώρους παιχνιδιού που ενισχύουν την ανάπτυξη και τη μάθησή τους.

Η νέα παιδική χαρά, η οποία είναι πλέον σε λειτουργία, σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των βρεφών και των νηπίων του 1ου Παιδικού Σταθμού Σερβίων, προσφέροντας ένα χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα