Νέες επιτυχίες των αθλητών κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Share

Με εξαιρετικές συνθήκες και με μία πολύ καλή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν οι 2οι Αγώνες Αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης συμμετείχε 5 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων και νέων ανδρών.

Αναλυτικά οι συμμετοχές :

  • Μακρυγιάννης Παναγιώτης, 1ος στο αγώνισμα μονό σκιφ εφήβων ανάμεσα σε 30 πληρώματα, ενώ την δεύτερη μέρα των αξιολογήσεων κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Αντρών.
  • Γαβριέλα Λιόλιου, 1η στο αγώνισμα σκιφ νεανίδων.
  • Δημητρίου Στέφανος, στην συνολική κατάταξη στο αγώνισμα σκιφ αντρών κατέλαβε την 1η θέση στο Γ’ τελικό, ενώ στην κατηγορία του, Σκιφ ελαφρών Βαρών Κ23 κατέλαβε την 1η πρώτη θέση.
  • Παπαδημόπουλος Λευτέρης – Ντίνας Ευθύμιος, αν και αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία, στην κατηγορία εφήβων, κατέλαβαν την 10η θέση στο αγώνισμα δίκωπος άνευ εφήβων ανάμεσα σε 30 συμμετοχές.

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομιλού Κοζάνης εκφράζει τα συγχαρητήρια του τόσο στους αθλητές για την προσπάθεια τους, όσο και στους Προπονητές Γκρέμου Αγγελική και Χαράλαμπο Δημαρά για την εξαιρετική δουλειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές μας Παναγιώτης Μακρυγιάννης και Γαβριέλα Λιόλιου προκρίθηκαν να συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας σε Διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας στα αγωνίσματα σκιφ εφήβων και σκιφ νεανίδων αντίστοιχα. Η Εθνική μας Ομάδα αναχώρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου και αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου με μεγάλη συμμετοχή και δύσκολο ανταγωνισμό ανάμεσα στις 24 χώρες που έλαβαν μέρος.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα