Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Πολύρραχο

Share

Μια σημαντική αναβάθμιση στην υδροδοτική υποδομή του οικισμού Πολυρράχου του Δήμου Σερβίων είναι πλέον προ των πυλών. Μετά την έκδοση της απόφασης ένταξης της πράξης “Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πολυρράχου του Δήμου Σερβίων” από το Υπουργείο Εσωτερικών, η υλοποίηση αυτού του έργου γίνεται πραγματικότητα. Αυτό το σημαντικό βήμα θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων και θα ενισχύσει την ποιότητα ζωής στην περιοχή.

Το έργο, το οποίο προβλέπει την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, έχει συνολικό προϋπολογισμό 249.500 ευρώ. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Πολυρράχου, διατηρώντας και αξιοποιώντας την υφιστάμενη υδροδοτική υποδομή (δεξαμενή και βανοστάστιο), καθώς και ένα τμήμα του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού μήκους περίπου 220 μέτρων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, κ. Χρήστος Ελευθερίου σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας:

Όταν δουλεύεις μεθοδικά έρχονται τα αποτελέσματα. Το Πολύρραχο σε λίγο καιρό θα έχει ολοκαίνουργιο δίκτυο ύδρευσης. Οι ρυθμοί παραγωγής έργων στο Δήμο μας συνεχίζονται και στη νέα μας θητεία. Ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο που τα λόγια του έγιναν πράξη.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα