Νίκη παραμονής από την Αναγέννηση Σερβίων

Share

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 το απόγευμα, η ομάδα των ανδρών της Αναγέννησης Σερβίων κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας.

Έτσι κατάφερε και τυπικά να παραμείνει στην Α’ κατηγορία ανδρών (χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει την νέα χρονιά Α’ και Β΄ τοπικό) του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ντέρμπι από την αρχή έως σχεδόν το τέλος της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά, με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Αρίων ήταν μπροστά στο σκορ με 19 – 17. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της Αναγέννησης δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι όπως της Πτολεμαΐδας και έτσι η διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε τους δέκα πόντους (27 – 37).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, μετά τις οδηγίες του προπονητή, Παρδαλιού Νίκου και του ψύχραιμου Μαυροματίδη (ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) οι παίκτες της Αναγέννησης έκαναν την αντεπίθεση και με μεγάλα σουτ των Πυλαρινού, Τολίκα και Ζιαμπά ψαλίδισαν την διαφορά, κλείνοντας το δεκάλεπτο στους δύο πόντους (51 – 53).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε το τρίτο. Με σφιχτή άμυνα των Μπουλοκώστα, Τσιρέκα πάνω στον Τούζο, με καλές επιθέσεις των Παπαδόπουλου, Πατσώνα και με τις αλλαγές των Σπυριδωνίδη και του αρχηγού Κονιτσιώτη, η ομάδα έκανε την ολκή ανατροπή και με επιμέρους σκορ 23-12 πήρε την νίκη με τελικό σκορ 74 – 65.

Θα πρέπει να σταθούμε όμως και να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές της ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας για την φετινή τους προσπάθεια (2 αθλητές γεννηθέντες το 2008 και 7 το 2009). Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον τους ανήκει.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα