Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σέρβια [videos + φωτογραφίες]

Share

Τα Σέρβια επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου 2024, ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά την άφιξη του

Αρχικά επισκέφτηκε την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης που γίνονται αυτή τη περίοδο και για τον προγραμματισμό που υπάρχει σε επίπεδο ελέγχου και νέων εργασιών συντήρησης στο σύνολο της γέφυρας.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Βελβεντό όπου επισκέφτηκε τους Συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα, όπως και το Δημαρχείο όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου.

Η ομιλία του

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός μίλησε στην Κεντρική Πλατεία των Σερβίων, απευθυνόμενος στους πολίτες. Στην ομιλία του, τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών, υπογραμμίζοντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τη στήριξη της περιφέρειας και την προώθηση σημαντικών έργων υποδομής.

Κατά την αποχώρησή του

Μετά το τέλος της ομιλίας του συνομίλησε με πολίτες ενώ βγήκε και αρκετές φωτογραφίες.

Στο γραφείο του Δημάρχου

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υποδοχή του Πρωθυπουργού στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο Πρωθυπουργός αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε σύντομη σύσκεψη, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Αμανατίδη, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπη, του Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Γιώργου Δακή, Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σερβίων και του πρώην Δημάρχου Σερβίων κ. Δημοσθένη Κοκολιού, κατά την οποία συζητήθηκαν καίρια θέματα του Δήμου, όπως η βελτίωση των υποδομών, η προώθηση του τουρισμού και η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Στο σύστημα τηλεμετρίας

Πριν την αποχώρησή του ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καλλίνικο Χολέβα, στον κεντρικό σταθμό ελέγχου του συστήματος της Τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης, του μεγαλύτερου έργου στο Δήμο Σερβίων, αξίας 6,5 εκατ. ευρώ, και ενημερώθηκε για τον σκοπό του έργου.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου και υπογράμμισε τη σημασία της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξοικονόμηση πόρων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα