Ο Ντίνος Γιαννακός, Live την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Πλάκα

Share

Μια ξεχωριστή βραδιά, ετοιμάζει για το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου στην “Πλάκα”, ο γνωστός Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Ντίνος Γιαννακός.

Ο Ντίνος θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια, αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών που ισορροπούν ανάμεσα στην έντεχνη και στη ροκ μουσική σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός, που θα μας ταξιδέψει σε ροκ και έντεχνες μελωδίες και που αξίζει να χαρούμε στον φιλόξενο χώρο της “Πλάκας”.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα