Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Διεξήχθη σήμερα στη Κοζάνη το πρώτο περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τίτλο “Επενδύουμε στην Περιφέρεια – Αναβαθμίζουμε τη Χώρα” και ο πρόεδρος του Κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και βρέθηκε στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

Την ίδια ώρα, εντελώς τυχαία, βρισκόταν εκεί και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Θανάσης Μαραμής, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Οι δύο τους συζήτησαν για πολλά θέματα της περιοχής και τα προβλήματα που προκαλεί η απολιγνιτοποίηση. Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ενθουσιασμένος από την ομορφιά του τόπου μας, ενώ άκουσε με προσοχή όσα του είπε για τη περιοχή ο κ. Μαραμής.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και με τους 13 δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα