Οι 4 εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου Σερβίων

Share

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου όρισε τους τέσσερις εντεταλμένους συμβούλους του Δήμου Σερβίων. Πρόκειται για τους:

  • Χρήστο Ποντίκη µε κατά τόπον αρμοδιότητες εποπτείας και συντονισμού δράσεων του Δήμου που αφορούν την πολιτική προστασία στη Δημοτική Ενότητα Σερβίων, σε συνεργασία µε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα πολιτικής προστασίας.
  • Κωνσταντίνο Τζιούτζιο µε κατά τόπον αρμοδιότητες εποπτείας και συντονισμού δράσεων του Δήμου που αφορούν την πολιτική προστασία στη Δημοτική Ενότητα Καµβουνίων, σε συνεργασία µε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα πολιτικής προστασίας.
  • Βασίλη Αγορασό με κατά τόπον αρμοδιότητες εποπτείας και συντονισμού δράσεων του Δήμου που αφορούν την πολιτική προστασία στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού, σε συνεργασία µε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα πολιτικής προστασίας.
  • Σάββα Σαλτσίδη µε αρμοδιότητες εποπτείας και συντονισμού δράσεων του Δήμου που αφορούν τον αθλητισμό, σε συνεργασία µε τον Δήμαρχο.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα