Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές φορτίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Με την επανάληψη δοκιμαστικής φόρτισης του κρίσιμου προβόλου Μ6-2 αλλά και δειγματοληπτικά τεσσάρων αμφιέρειστων τμημάτων που εδράζονται μεταξύ βάθρων, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δοκιμαστικές φορτίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων από την επιστημονική ομάδα των κ.Κατάκαλου Κωνσταντίνου και κ.Πανέτσου Παναγιώτη και σε συνεργασία με τον προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Τ.Υ.Έδρας ΠΔΜ κ.Βούρα Αθανάσιο.

Το εξελισσόμενο έργο της στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης, θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και με χρονοδιάγραμμα κατασκευής του περί τα τέλη Μαϊου.

Στο επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί από την ΠΔΜ/Τ.Υ. Έδρας, η μελέτη της αναβάθμισης και ενίσχυσης του συνόλου της γέφυρας προϋπολογισμού 2.547.000 ευρώ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα