Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στα Σέρβια

Share

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στον Δήμο Σερβίων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο ΑμεΑ Σερβίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και την ΥΠΑΤΙΑ της Lions. Συμμετείχαν 100 πολίτες.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην κινητή μονάδα οφθαλμολογικού ελέγχου, η οποία βρισκόταν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Η δράση στόχευε στην πρόληψη της απώλειας όρασης από σοβαρές παθήσεις των ματιών και συνέβαλε στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση αυτών.

Ειδική αναφορά έγινε στις οφθαλμίατρους Παρθένα Χατζηιωαννίδου και Ελένη Κούτσιανου για την επαγγελματική τους συνεισφορά. Ευχαριστίες δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους χορηγούς που υποστήριξαν την πρωτοβουλία.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα