Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων

Share

Στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων στεγάζεται από χθες, 20 Δεκεμβρίου 2023, το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. Το κτίριο βρίσκεται επί των οδών Φιλικής Εταιρείας και Καρατάσου.

Τα τηλέφωνα και το email επικοινωνίας του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων είναι τα ακόλουθα:

Γραφεία Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Τηλέφωνα E-mail
Διοικητή 24640 – 47061 [email protected]
Γραμματεία 24640 – 47063
Αξιωματικού Υπηρεσίας 24640 – 23333
Γραφείο Ταυτοτήτων 24640 – 47067
Γραφείο Αλλοδαπών 24640 – 47068

Οι εργασίες μετατροπής του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων σε κτίριο του Αστυνομικού τμήματος Σερβίων είχε προϋπολογισμό 178.227,68 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτήθηκε από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) 2012-2016 (Τοπικός Πόρος).

Έγιναν εργασίες διαμόρφωσης χώρων προσωρινής κράτησης, γραφείου υπαλλήλου και χώρων υγιεινής στο ισόγειο του κτιρίου, στεγανοποίηση του δώματος και αντικατάσταση γυψοσανίδων οροφής καθώς επίσης και εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών σε όλο το κτίριο.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα