Πανελλήνιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου: Φωτογραφίες

Share

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής κατηγοριών Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων που διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου στα Σέρβια.

Αναλυτικά για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο, ενώ τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα