Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή στον Νίκο Μπουκουβάλα για εξύβριση στον Ανδρέα Τσιφτσιάν

Share

Σήμερα το πρωί, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης έκρινε ένοχο τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα, για εξύβριση του αρθρογράφου Ανδρέα Τσιφτσιάν, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Σώματος για το ενδεχόμενο δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στον χώρο των πρώην ΜΑΒΕ. Παράλληλα, το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κ. Μπουκουβάλα για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης,

Στον κ. Μπουκουβάλα επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών φυλάκισης με αναστολή, ο οποίος άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης.

Τη σχετική μήνυση είχε καταθέσει ο Ανδρέας Τσιφτσιάν και στη διήμερη συζήτηση της υπόθεσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος και η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μπουκουβάλα κατέθεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα