Πωλείται Μανάβικο – Μίνι μάρκετ

Share

Πωλείται η επικερδής επιχείρηση Μανάβικο και μίνι μάρκετ με είδη πρώτης ανάγκης για το νοικοκυριό, που βρίσκεται στην Κάρπου Κωνσταντίνου 36 στα Σέρβια.

Σύμφωνα με την αγγελία, το κατάστημα διαθέτει δύο χώρους περίπου 40 τετραγωνικών μέτρων ο καθένας που συνδέονται εσωτερικά, με διαφορετικές εισόδους έξω και τζαμαρίες, όπως και δυο τουαλέτες.

Είναι πλήρως εξοπλισμό με πάγκους, air condition, τέντα, έξω πάγκο, κλειστό χώρο για το ταμείο και λάντζα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6975614441, αλλά και να μπουν στην σχετική αγγελία.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα