Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας το Σάββατο 7 Απριλίου στο Πολιτιστικό

Share

Το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων καλεί τον κόσμο στο ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του καθηγητή Γιώργου Γεωργούλα. Θα ερμηνεύσει δεξιοτεχνικά έργα του 20ου αιώνα για κιθάρα των: Χεϊτόρ Βίλα-Λόμπος, Ρολάντ Ντιένς και Κάρλο Ντομενικόνι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Είσοδος ελεύθερη

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα