Σε τροχιά υλοποίησης το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων

Share

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων (ΔΕ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ, ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ), καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) αποφάσισε την αποδοχή των οικονομικών προσφορών για την εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων- Μελετών σε 39 Δήμους για την ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Χώρας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ προχώρησε παράλληλα στην ανάδειξη ως προσωρινού αναδόχου της σύμβασης για κάθε ένα από τα τμήματα του Διαγωνισμού για την εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων – Μελετών. Από τα 39 Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια το τμήμα 26 του διαγωνισμού αφορά στο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων με συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή μελέτης 1.071.566 ευρώ (Περιλαμβάνετε και ο Δήμος Βελβεντού).

Στόχος του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, είναι η οργάνωση και η ανάπτυξη του συνόλου της εδαφικής περιοχής του Δήμου Σερβίων για να καθοριστούν οι χρήσεις γης, οι όροι και οι περιορισμοί δόμησης και η γενική πολεοδομική οργάνωση.

Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας για την ανάπτυξη και προοπτική της περιοχής, αφού δεν αφορά μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό, δίδοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να γνωρίζουν που και τι μπορούν να οικοδομήσουν ή να επενδύσουν.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα