Σεμινάριο πρώτων βοηθειών το Σάββατο στο Βελβεντό

Share

Το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών βασικής υποστήριξης ζωής.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες (σχετικά με το κόστος πιστοποίησης), μπορείτε στείλετε μήνυμα στη σελίδα του Μορφωτικού Ομίλου στο Facebook, είτε να απευθύνεστε στο γραφείο του στο Πνευματικό Κέντρο, καθημερινά (18:00-21:00) και στο τηλέφωνο 2464031088.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα